Waarom we elke dag met enthousiasme ons werk doen

Bij Creathlon zijn we gericht op de ontwikkeling van mensen. Want de samenleving is voortdurend in beweging. En dus moet je zelf dus ook in beweging blijven. Als het goed is, blijf je je leven lang leren. Niet alleen als je jong bent.

Basiskennis en basisvaardigheden
Jezelf kennen, kunnen reflecteren, samenwerken met anderen, luisteren zonder te oordelen en elkaar kennen en begrijpen, zijn noodzakelijke vaardigheden voor geluk en succes. De terreinen waarop wij ons hebben gespecialiseerd zijn: sociale ontwikkeling, burgerschap, emotionele intelligentie, levensbeschouwing, religie en filosofie.

Creativiteit, innovatie en daadkracht
Wij leveren lesprogramma’s, methodes en magazines zowel in print als digitaal, indien gewenst ook op maat. We ondersteunen het gebruik van ons materiaal met toegepaste en doelgerichte trainingen. In de digitale wereld van nu blijken veel gevestigde methodes niet meer te werken. Daarom zoeken we altijd naar praktische, creatieve oplossingen. Die oplossingen komen vaak tot stand in nauwe samenwerking met de doelgroep. Ingewikkelde onderwerpen maken we graag toegankelijk en laagdrempelig. In onze aanpak staan creativiteit, innovatie en daadkracht centraal.

Social enterprise
Onze bedrijfsvoering is dienstbaar aan deze inhoudelijke doelen. De winst die je als gezond bedrijf moet maken, is geen doel op zich maar helpt om nieuwe projecten en doelen te realiseren. Daarom is Creathlon een social enterprise.