» » » Goedemorgen! – persoonlijke licentie docent

Goedemorgen! – persoonlijke licentie docent

49.95

Categorieën: ,

Productbeschrijving

Met de digitale tool Goedemorgen! werk je structureel aan burgerschap en ontwikkel je 21ste-eeuwse vaardigheden. De tool biedt dagelijks, actueel materiaal volgens een thematische aanpak. Iedere dag is er keus uit drie verschillende sub-onderwerpen. Er wordt een beknopte tekst aangeboden met achtergrondinformatie en didactische tips. Docenten kunnen met mimimale voorbereiding structureel aandacht besteden aan burgerschap. Lees hier meer.

Werkt je school niet met Goedemorgen! maar wil jij dat wel graag doen? Dan kun je een persoonlijk abonnement afsluiten, je krijgt dan een eigenlijk licentie. Voor de rest van het schooljaar 2018/2019 betaal je hier slechts € 10,– voor.

Scholen kunnen dit schooljaar nog aan de slag tegen een gereduceerd tarief van € 200,–. Daarmee ontvangt de school een licentie voor alle docenten. Is je school lid van VOS/ABB? Dan maak dan als school met extra korting gebruik van Goedemorgen! Neem contact met ons op voor meer informatie door te mailen naar info@creathlon.nl.